extra zľava 20 % na vybrané produkty

Vyzdvihnutie objednávky v predajni ZDARMA!

Zmenili sme zásady GDPR a obchodné podmienky

Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
21.08.2024.

RETRO TECH RUNNER

Ahojte chlapci,

 

September sa nezadržateľne blíži, čo znamená jediné – je čas na skutočné nákupy tenisiek „späť do školy“! Ako človek, ktorý neustále balansuje medzi školou, športom a socializáciou v susedstve, som vedel, že pri hľadaní nového páru si musím starostlivo vyberať. Nový Nike P-600 – alebo – môj najnovší model, sa sem perfektne hodí.

Prvá vec, ktorá na P-6000 zaujala, bol jeho dizajn. Tento model je „mladším bratom“ Nike Pegasus z roku 2006, takže je prítomná estetika začiatku 2000-tych rokov. Retro šmrnc je absolútne cítiť, keď si ich oblečiete a dokonale sa hodia k dnešným trendom. Milujem, keď kombinujú nostalgické vibrácie s módnymi detailmi – kombinácia, ktorá nie je príliš futuristická, ale ani nudná.

Druhá vec, ktorá bola rozhodujúca pre tento konkrétny pár, je môj komfort! Ich viacvrstvová sieťovaná štruktúra umožňuje nohe dýchať, zatiaľ čo mäkká penová stielka poskytuje dokonalú rovnováhu medzi odpruženou podporou a pevnosťou.

Nike P-6000 sú výbornou voľbou pre milovníkov módy, pohodlia a športu a bezpochyby skvelým doplnkom do vašej zbierky. Perfektne sa hodia k džínsom, teplákovým súpravám, takže sú určite bezpečnou voľbou. Nemusím myslieť na to, či budem vyzerať dobre – viem, že budem!

 

Svoj pár nájdete na najbližšej stanici tenisiek Buzz alebo online.

Dovidenia!

 

@vanjavu

Podobné články